Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Vårt kaffe

På Starbucks handlar det, och kommer alltid att handla, om kvalitet. Vår passion för kaffe överträffas endast av vår glädje att dela det.

Oavsett om du dricker kaffe ensam eller tillsammans med vänner ska det vara en avkopplande och lugnande upplevelse att njuta av kaffe hemma.

 

Med så många kaffe att välja på kan det vara svårt att hitta den perfekta koppen kaffe. Låt oss försöka hjälpa dig med detta.

 

Starbucks Rost™ Spektrum

Vårt kaffe är klassificerat efter tre olika grader av rostning, så att du enkelt kan hitta den smak och intensitet som passar dig bäst.

 

 

Den lättare och mjukare, Starbucks® Blonde Roast, väcker försiktigt sinnena och ger en lättare känsla på tungan, men har fortfarande mycket smak

Ljusrostad kaffe

 

Som både mjukt och balanserat är vårt mellanrostade kaffe perfekt för alla kaffepauser.

Mellanrostad kaffe

 

Denna rosten är definitivt fylligare och mörkare, vilket ger en mer robust smak och en karakteristisk, intensiv smak.

Mörkrostad kaffe

 

Starbucks kaffe hemma

Köp hem dina favoriter så att du alltid kan njuta av den perfekta koppen kaffe ... Och du? Varje fredag ​​har vi kaffeerbjudandet där du får 3 kaffepåsar till priset av 2 st.

Så brygger du

Du kanske blir förvånad över hur många bryggmetoder vi har på Starbucks. De olika bryggmetoderna hjälper till att lyfta de karakteristiska smakerna som kaffe har. Låt vår expertis hjälpa dig att brygga en kopp kaffe till perfektion

 • Our_Coffee_C09_Press

  Presskaffe

  När du brygger presskaffe, behåller kaffet de naturliga oljorna som kaffefilter absorberar, och extraherar istället alla smaker i kaffet. Konsistensen blir mättad och fyllig.

  1. Färg och mått
  Använd grovmalet kaffe med en konsistens som havssalt och mät två matskedar per två deciliter vatten. TIPS: Kom ihåg att kaffe är färskvara. Köp lite, men ofta, så är kaffet alltid färskt när du brygger det


  2. Häll i varmt vatten
  Fyll presskannan med vatten som precis bara har kokat upp. Se till att allt kaffet täcks av vatten. TIPS: Använd filtrerat vatten eller flaskvatten för att få bästa möjliga smak


  3. Sätt på filterlocket och brygg
  Sätt på filterlocket utan att trycka ner det och låt kaffet dra i fyra minuter.

  4. Tryck och häll
  Tryck filtret helt ner till botten av presskannan och njut av en kopp gott kaffe.

 • Our Coffee_C09_Cone

  Handbryggning

  Handbryggning är ett underbart enkelt sätt att brygga en enda kopp kaffe. Kaffet får en ren, fullt utvecklad smak och fyllighet.

  1. Mät och koka upp
  Mäta mängden vatten du ska använda i bryggaren, lägg till lite extra som du kan använda för att skölja filtret och koka upp.

  2. Fukta filtret
  Skölj filtret snabbt med varmt vatten och häll ut vattnet. Detta ger kaffet den renaste möjliga smaken.

  3. Mät och mal
  Mät sedan upp kaffet. När du brygger använder du kaffe som är malt för pappersfilter. Kaffet är relativt finmalt och ser ut som vanligt socker. Mät två matskedar per två deciliter vatten.

  4. Häll och vänta
  Använd vatten som precis bara har kokat upp och fyll filtret halvvägs så att allt kaffe är fuktigt. Vänta tio sekunder för att låta kaffet utvecklas. Detta gör att kaffet börjar utveckla smak.

  5. Häll upp och njut av kaffet!
  Häll resten av vattnet över kaffet långsamt i små, jämna cirklar så att allt kaffe är täckt med vatten. Avnjutes omedelbart. TIPS: Du kan använda en klocka för att få resultatet lika bra varje gång. Det ska ta ungefär tre minuter att göra en kopp

 • Our_Coffee_C09_Iced

  Handbryggt iskaffe

  Handbryggt iskaffe är ett enkelt sätt att brygga fylligt iskaffe med mycket smak - ett glas i taget.

  1. Fukta filtret
  Skölj filtret snabbt med varmt vatten och häll ut vattnet. Detta ger kaffet den renaste möjliga smaken.

  2. Välj rätt malning
  När du brygger använder du kaffe som är malet för pappersfilter. Kaffet är relativt finmalet och ser ut som vanligt socker.

  3. Mät
  Handbryggt iskaffe bryggs till dubbel styrka och späds med is. Mät fyra matskedar kaffe per två deciliter vatten

  4. Häll och vänta
  Använd vatten som precis bara har kokat upp och fyll i filtret halvvägs så att allt kaffe är fuktigt. Vänta tio sekunder för att låta kaffet utvecklas. Detta gör att kaffet fuktas jämnt med vatten, och det börjar utveckla smak.

  5.Häll färdigt och njut av kaffet
  Häll resten av vattnet över kaffet långsamt i små, jämnt cirklar så att allt kaffe är täckt med vatten.

  6. Addera isbitar
  Häll det nybryggda kaffet över isbitar för att kyla ner det och servera det på en gång. TIPS: Afrikanska kaffetyper är populära för iskaffe eftersom de är saftiga och friska med antydan av syrlig citrussmak.

 • Our Coffee_C09_Brewer

  Kaffebryggare

  Kaffebryggare är ett bekvämt sätt att brygga kaffe. Med rätt kvarn och rent vatten går det snabbt att få en god kopp kaffe.

  1. Välj rätt malning
  För platt bottenfilter, använd medium-malt kaffe, ungefär lika stora korn som havssalt. För koniska filter, använd mer finmalt kaffe som ser ut som vanligt socker.

  2. Mät
  Använd två matskedar nymalet kaffe per två deciliter vatten.

  3. Brygg och njut
  TIPS: Bryggt kaffe är alltid bäst när det är färskt. Brygg inte mer än du ska dricka just nu. Om du värmer upp kaffe, förlorar det en del av smaken.