Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Handgjord god mat och dryck, gjord på de bästa råvarorna. Kaffe kommer alltid att vara i fokus och i våra hjärtan, vilket betyder att vi alltid kommer att leverera den allra bästa Starbucks-upplevelsen till dig, oavsett var du befinner dig i världen.

Oavsett om det är din favorit latte på språng eller om du börjar morgonen med en stor kopp kaffe, så har vi alltid något för alla. Här är några av vårt urval för dig.

Konceptism caramel frappuccino

Se våra drycker

Från en varm och god Caffè Latte, till något kallt och uppfriskande som en Starbucks Refresha® eller en Frappuccino® Blended Beverages Det finns en hel värld av Starbucks®-drycker du kan uppleva, älska och njuta av. Vad blir din favorit?

Drycker
Cookie konceptism

Se vår mat

Maten du hittar på Starbucks är gjord med 100 % kärlek och omsorg. Vi producerar och smörjer all mat varje dag på alla våra avdelningar så att du alltid får färska produkter och råvaror. Våra bakverk bakas också färska varje morgon og blir leverad till våra butiker. Vi är mycket stolta över att kunna servera färsk mat och bakverk varje dag.

Mat

Allergener

Vi kan inte garantera att alla våra produkter är fria från ett allergen, då maten vi gör är i en öppen miljö och vi använder verktyg som kan ha varit i kontakt med annan mat. Vi gör dock vårt bästa för att produkterna vi serverar är "fri-för", men det kan förekomma avvikelser.