Studentrabatt hos Starbucks

Studentrabatt hos Starbucks

Vi har äran av att erbjuda alla studenter upp till 20 % rabatt.

Sedan 1971 arbetar vi på Starbucks med att servera våra gäster kaffe av bästa kvalitet. Våra kaffeimportörer reser runt i Latinamerika, Afrika och Asien för att välja de mest kvalitativa bönorna och vårt rosteri, Starbucks Roast, tar fram den perfekta balansen och smak ur dessa.

Vi önskar att våra kaféer ska bli en naturlig del av din vardag och att alla våra gäster ska se Starbucks som en kreativ, avslappnad plats mellan hem, skola och jobb där vi kan dela vår passion för kaffe i en varm miljö. Till oss kan du komma för att fika, starta dagen med en härlig frukost eller ta en kopp kvalitetskaffe på vägen till eller från skolan.

Studenterbjudandet:

Vi erbjuder:

  • - Take Away: 20 % rabatt
  • - In-house: 10 % rabatt
  • Grande bryggkaffe för endast 19 kr

    Extra Erbjudande: En Grande bryggkaffe för endast 19 kr innan kl. 10:00. Giltigt t.o.m. 31 december 2017.

    Studentpris: 19 kr

Erbjudandet gäller hela Starbucks sortiment med undantag av koppar, kaffebönor, VIA, teboxar, termokoppar, bryggutrustning och presentkort, i alla svenska Starbucks-butiker med undantag av på tågstationer (Stockholm, Göteborg) och Stockholm Arlanda flygplats.

Studentlegitimation kan behöva visas upp.
Erbjudandet och rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Starbucks förbehåller sig rätten att när som helst återkalla, avbryta eller förändra erbjudandet.