Affarside

Vår affärsidé: Att inspirera och lyfta människor - en person, en kopp och ett samhälle i taget.

Vårt kaffe

Det har alltid handlat om kvalitet, och det kommer alltid att göra det. Vi är passionerade för etisk upphandling av de finaste kaffebönorna, att rosta dem med stor omsorg och förbättra livet för de människor som odlar dem. Allt detta är väldigt viktigt för oss, och detta arbete slutar aldrig.

Våra partners

Vi heter partners eftersom det inte bara är ett jobb, det är vår passion. Tillsammans utgör vi en mångfald som skapar en plats där varje individ kan vara sig själv. Vi behandlar alltid varandra med respekt och värdighet. Och vi ser till att alla följer denna standard.

Våra kunder

När vi möter våra kunder och ler tillsammans med dem, sprider vi glädje i vardagen - även om det bara är några korta ögonblick. Det börjar med ett löfte om en perfekt bryggd dryck, men vårt arbete går långt bortom det. Det handlar verkligen om möten mellan människor.

Våra butiker

Kunderna känner att våra butiker är en fristad, en paus från bekymmer och stress, en plats där du kan träffa vänner. Det handlar om nöje anpassat till livets hastighet - ibland långsamt nöje, ibland snabbare. Alltid full av mänskligheten.

Vårt lokalsamhälle

Alla butiker är en del av ett samhälle, och vi tar ansvar för att vara en bra granne på allvar. Vi vill bli inbjudna överallt där vi gör affärer. Vi kan hjälpa till att få positiva saker att hända - få partners, kunder och samhällen att bidra varje dag. Nu ser vi att ansvaret - och möjligheten att göra bra saker - är ännu större. Världen förväntar sig Starbucks sätter den nya standarden. Vi kommer att leda.

Våra aktieägare

Vi vet att när vi levererar på alla dessa områden får vi den typ av framgång som våra aktieägare tycker om. Det är helt vårt ansvar att få alla dessa saker så att Starbucks - och alla vi har att göra med att stanna länge och trivas.

Affärsidé för miljön

Starbucks är engagerad i att ta itu med miljöfrågor inom alla områden av verksamheten.

Vi följer denna affärsidé genom att engagera oss i att:

  • Förstå miljöfrågor och dela information med våra partners.
  • Utveckla innovativa och flexibla lösningar för att göra förändringar.
  • Sträva efter att köpa, sälja och använda miljövänliga produkter.
  • Erkänna att finansiell ansvarighet är avgörande för miljöpåverkan.
  • Inkorporera miljöansvar som företagets värderingar.
  • Mäta och övervaka framstegen i de olika projekten.
  • Bjuda in alla partners att delta i affärsidén.