Starbucks Chilled Classics

Kaffet du älskar, med en twist.

Upptäck våra kylda koppar direkt från kylskåpet i butiken. Nu kan du njuta av gott Starbucks kaffe var som helst, när som helst. Tillverkad med vår signaturespresso och färsk, krämig mjölk. Hemligheten med den rika smaken är våra kvalitetsbönor och hur vi rostar dem. Alla Starbucks kylda kaffeklassiker är gjorda med Fairtrade-certifierade 100% Arabica bönor. Leta efter Starbucks Chilled Classics i kylskåp på lokala affärer och kiosker.

Caffè Americano

Hjärtat i denna kaffedryck är en rik och fyllig Starbucks espresso. Vi blandar det med rätt mängd mjölk för ett ögonblick av välbefinnande, inspirerad av den drink som har vunnit hjärtat på så många av våra kunder.

Cappuccino

Upptäck en kopp kyld Cappuccino-kyld kopp. En konstfull blandning av fyllig espresso och silkesmjuk, krämig mjölk; försiktigt sötad med en hint av kakao.

Caramel Macchiato

Den kylda Caramel Macchiato är gjord med Starbucks® Espresso Roast, och har en rik blandning av smakfull espresso, krämig mjölk och mjuk, söt karamellsmak.

Chocolate Mocha

Starbucks® Espresso Roast ger komplexitet och djup till denna favorit. Smaken av rostade espressobönor balanseras av rik kakao, socker och krämig mjölk för en fantastisk, kall kaffeprestanda.