När vi sippar kaffe i provningsrummet letar vi efter den perfekta kombinationen av klimat, jord, höjd och odlingsmetoder som tillsammans skapar utmärkt kaffe.
När vi smakar kaffe frågar vi oss själva: Vilket kaffe från en viss plats är den bästa representanten för den perfekta korsningen av klimat och skickligt jordbruk? Vi försöker hitta regionala smaker, vilka franska vingårdar skulle kalla goût de terroir, "smaken av platsen".
Kaffe från de tre viktigaste odlingsområdena i världen har särdrag:
Latinamerikanskt kaffe är vanligtvis rent, välkänt och vänligt, med smaker som påminner om nötter och kakao.
Kaffe från Afrika / Arabiska halvön är ovanligt och lockande, med blommiga smaker och smaker av bär och citrus.
Kaffe från Asien / Stillahavsområdet är ofta kraftigt och fylligt, rikt på smak av jord och örter.
Allt kaffe från en region som vi erbjuder är exempel på de bästa smakkvaliteterna från deras område. Vi uppmanar dig att prova en kopp.