The choice of espresso in your beverage

Origin Espresso

Med Starbucks Origin Espresso fortsätter vi att dela kaffe från hela världen som du kan njuta av som en del av din dagliga rutin under hela året.

Vart och ett av världens tre största kaffeproducerande regioner ger särskiljande egenskaper på kaffets smak. Starbucks Origin Espresso ger dig möjlighet att välja mellan vår klassiska Espresso Roast; eller prova en espresso från en av dessa regioner i din handgjorda dryck.

  • De unika smakegenskaperna i dessa regioner:
  • Latinamerikansk kaffe som Guatemala-Antigua tenderar att vara ren, välbekant och vänlig, med smaker som påminner om nötter eller kakao.
  • Afrikanska / Arabiskt kaffe som Kenya är extraordinära och lockande, med blommiga dofter och smaker av bär och citrus.
  • Kaffer från Asien / Stillahavsområdet som Sumatra tenderar att vara djärva och självständiga, fulla med jordiga- och örtbaserade smaker.

Ingen espresso är som denna. Saftig, komplex och fyllig blandning med smak av citrusfrukter. Kenyas höjder, med idealiskt klimat och starka traditioner har hjälpt till att skapa det premiumkaffe som är en världens mest dyrbara sorter. Det finns en gnista i kaffet med en mild syra som gör det uppfriskande att dricka en varm sommardag, särskilt som iskaffe.