Vanliga frågor om kaffeberedning

Vad är det bästa sättet att lagra kaffe? Hur länge är det färskt?

När kaffet har rostats, börjar det förlora smaken, desto mer ju längre det blir utsatt för luft och fukt. Vi rekommenderar att du köper kaffebönor varje vecka och förvarar dem i en lufttät behållare på en sval, mörk plats och maler den precis innan du gör en kopp. Kaffe i en oöppnad FlavourLock ™ -påse är färsk i flera månader.

Vad är en FlavorLock ™ väska?

Vår unika FlavorLock ™ -teknik använder en särskild enkelriktad ventil som gör att koldioxid frigörs från nyrostade kaffebönor, utan att smaknedbrytande syre kan komma in. Allt Starbucks kaffe som säljs i kvartskilo (225 gram) och halvkilo (450g) påsar förseglas i lufttäta FlavorLock ™ påsar inom två timmar efter rostning, så att det förblir färskt tills du är redo att använda den.

Vilken typ av kvarn ska jag använda?

För att kaffet ska smaka så färskt som möjligt, rekommenderar vi att du börjar med hela bönor och maler dem precis innan du gör kaffe varje gång. Ett annat alternativ är att ta med hela kaffebönor till oss så maler vi dem åt dig.

Kaffebryggare fungerar bäst med antingen universell-malt kaffe tillgängligt eller med en viss grad av bottenfilter eller konfilter. Alla Starbucks-butiker kan erbjuda kaffe som passar din maskin. Espressomaskiner är känsliga för storlek och kräver mycket finmalet kaffe.