Butiksdesign

Vad gör ett Starbucks-café så livligt och inbjudande? En filosofi om socialt- och miljöansvar.

Hållbar design och hantverk är djupt rotade i oss.

Vi tror att ett café ska vara en plats där du kan komma i kontakt med andra. Vi tror att det ska passa in i lokalsamhället. Och vi tror att miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt.

Butiksdesignen är förankrad i vårt arv och målen för samhällsengagemang och miljömedvetenhet. Designen speglar de särdrag hos området där butiken ligger och hjälper till att minska miljöpåverkan.

Alla nya och renoverade butiker använder en av fyra designkoncept. Vi bjuder in dig att titta på dem:

  • Heritage Cafés reflekterar den första butikens handelsrötter i Seattles historiska Pike Place Market med slitna trä, betong eller kakelgolv, metalldetaljer och fabriksinspirerad belysning. Stora långa bord, klubbstolar och persienner skapar en atmosfär av förra århundradet.
  • Artisan-butikerna speglar industriellt välstånd i storstäderna och har tagit inspiration från modernismen på 1930-talet. Temat betonar enkla material som utsatta stålbjälkar, tegelväggar, sidhängda fabriksfönster och handpolerat trä i en kreativ mötesplats för kultur och konst.
  • Regional Modern är en trendsättande stil som är bekväm och inbjudande. Vi använder ljusa, loftliknande och väl upplysta rum som är markerade med regionalt inspirerade möbler och tyger med kulturella speglingar för att skapa en lugn och modern fristad i en hektisk värld.
  • Concept-stores är unika miljöer som våra designers har skapat för att experimentera med olika typer av innovationer i caféerna. Vi kallar dem "designboxar". Denna känsla av att prova något nytt får också alla som kommer in genom dagliga kaffeavsmakningar, konstnärliga evenemang och lokala sammankomster.

Att behärska kaffekonst Möt våra kaffemästare (du kommer att känna igen dem på det svarta förklädet). Ta reda på vad som krävs för att vara en kaffemästare. Och hitta Starbucks-drinken som är perfekt för dig.