Aktivitetsbidrag för ungdomar

Volunteer pulls sod from wheelbarrow

Vi utnyttjar unga människors naturliga potential och gör det möjligt för dem att använda sina kreativa och innovativa färdigheter för att utöva positivt inflytande i samhället.

Med Starbucks Youth Action Grants använder vi vårt innovativa sätt att inspirera och stödja unga människor.

Genom detta program hoppas vi att få positiva lösningar på de behov ungdomar ser i samhället. Vi tror att vi, genom att stödja ungdomar kan göra verkliga förändringar i lokalsamhället.

Vårt mål

Målet är att engagera 50 000 ungdomar som kommer att vara uppfinningsrika, starta saker och inspirera 100 000 andra personer i samhället senast 2015.

Vad vi har gjort

Under verksamhetsåret 2011 gav vi över 100 anslag på totalt 2,6 miljoner dollar till organisationer runt om i världen för att inspirera och stödja ungdomsinitiativ på den lokala marknaden.

Starbucks ursprungliga mål var att engagera 50.000 ungdomar att vara uppfinningsrika och initiera saker i samhället genom 2015. Vi är stolta över att kunna meddela att genom bidrag som beviljas under 2009 och 2010, har vi nått detta mål fem år i förtid! I samarbete med de organisationer vi stöder jobbar vi nu med att formulera ett mål som bedömer de verkliga effekterna av dessa åtgärder.