Samhällen

Från de lokala samhällen där våra butiker är belägna till de områden där kaffet odlas, tror vi på att delta i de samhällen vi är en del av.

Skapa mötesplatser för människor, inspirera förändringar och göra skillnad i människors liv - allt detta är en del av att vara en bra granne. Och det är ett åtagande som är förankrat i tron att vi kan använda vår storlek för att göra positiva förändringar.

Vi tror att engagemang i samhället inte bara är något vi är skyldiga att göra, men också något som företaget drar nytta av.

År efter år inspireras vi av och förvånas över hur våra partners (medarbetarna) och våra kunder tillsammans gör världen till en bättre plats.

Starbucks har skapat ett antal program som gör det enklare att bidra till och arbeta för samhället. Och vi letar fortfarande efter nya sätt att göra detta, som vi gjorde i januari 2009 när våra kunder fick en kopp te eller kaffe om de bidrog med fem timmars frivilligt arbete i lokalsamhället.

Vårt mål

Happy Kids Posing For A Picture

Vi uppmanar Starbucks partners (anställda) och kunder att bidra mer än en miljon timmar med volontärarbete i samhället varje år senast 2015.

Starbucks Community Service Program uppmuntrar frivilligarbete genom att stödja projekt där Starbucks partners och kunder samlas för att göra något åt frågor som direkt påverkar samhället. Programmet lanserades i april 2010 och möjliggör för partners att organisera projekt, till exempel hjälpa studenter, förbättra vandringsleder och städa i parker med lokala icke-statliga organisationer.

Starbucks kommer att stödja genomförda projekt som uppfyller vissa minimikriterier och kan visa betydande inverkan och engagemang, med gemenskapstjänstbidrag mellan 1000 och 2500 amerikanska dollar.

Partners, kunder och icke-statliga organisationer i USA och Kanada, som tidigare gick med i samhället genom Make Your Mark, deltar nu i Starbucks Community Service Program.