Etiskt förvärv

Att vi lyckas som företag har alltid varit kopplat till att de tusentals bönder och leverantörer som odlar och producerar våra produkter, också lyckas.

Och målet är att allt vårt kaffe ska odlas med högsta kvalitetsstandard, genom att använda etisk handel och ansvariga odlingsmetoder. Vi tror att din kopp kaffe är bättre om det också bidrar till att skapa en bättre framtid för jordbrukare och ett stabilare klimat på jorden.

Oavsett om det är kaffe, te, kakao eller andra varor, är vi dedikerade till att erbjuda etiskt anskaffade, högkvalitativa produkter. Vi har omfattande processer för etisk sourcing, inklusive ekonomiska, sociala och miljömässiga normer, stöd till jordbrukare; branschsamarbete och samhällsutvecklingsprogram. Detta är en investering i vår leveranskedja och försörjningen av bönderna och leverantörer som vi arbetar med, liksom i samhällen.

Med hjälp av Conservation International har vi utvecklat riktlinjer för etiska upphandlingar som hjälper oss att köpa kaffe som är ansvarigt odlat och där handeln sker i enlighet med etiska normer.

Läs mer om ansvarsfullt kaffe