Upptäck våra kylda kaffedrycker i affärens kyldisk

Starbucks Chilled Classics

Kaffet du älskar, med en twist

Upptäck våra kylda kaffedrycker i affärens kyldisk. Nu kan du njuta av Starbucks fantastiska kaffe när som helst och var som helst.

Den görs på vår klassiska Espresso Roast och blandas med färsk, krämig mjölk. Hemligheten bakom vårt smakrika kaffe är den höga kvaliteten på bönorna vi använder och sättet vi rostar dem på.

Alla Starbucks kylda, klassiska kaffedrycker är gjorda på 100 % Fairtrade-certifierade Arabicabönor.

Leta efter Starbucks Discoveries Cappuccino kaffedrycker i kyldelen av livsmedels- och närbutiker.

 1. Caffè Americano

  Basen i denna dryck är en rik och fyllig Starbucks espresso. Denna blandas med precis rätt mängd mjölk för maximal njutning, inspirerad av de drycker som åtnjuts av så många av våra kunder i våra butiker.

 2. Caffè Latte

  Denna traditionella latte är lätt sötad och görs med Starbucks Espresso Roast, från samma bönor som vi använder i våra butiker.

 3. Cappuccino

  Upptäck vår kylda Cappuccino-dryck, en smakrik blandning av kraftig espresso och len, krämig mjölk; lätt sötad och med en antydan av kakao.

 4. Caramel Macchiato

  Vår kylda Caramel Macchiato, tillverkad av Starbucks® Espresso Roast är en njutbar blandning av stark espresso, gräddig mjölk och smörig smak av karamell.

 5. Mocha Chocolate

  Starbucks® Espresso Roast ger komplexitet och djup till denna kaffefavorit. Rostad espresso balanseras med smakrik kakao, socker och krämig mjölk - resultatet är en kyld kaffedryck du kommer att älska.