STEG FÖR STEG

  1. Measure and boil

    Mät och koka upp

    Mäta mängden vatten du ska använda i bryggaren, lägg till lite extra som du kan använda för att skölja filtret och koka upp.

  2. Pour Hot Water Into Filter Cup

    Fukta filtret

    Skölj filtret snabbt med varmt vatten och häll ut vattnet. Detta ger kaffet den renaste möjliga smaken.

  3. Measure and grind

    Mät och mal

    Mät sedan upp kaffet. När du brygger använder du kaffe som är malt för pappersfilter. Kaffet är relativt finmalt och ser ut som vanligt socker. Mät två matskedar per två deciliter vatten.

  4. Pour and pause

    Häll och vänta.

    Använd vatten som precis bara har kokat upp och fyll filtret halvvägs så att allt kaffe är fuktigt. Vänta tio sekunder för att låta kaffet utvecklas. Detta gör att kaffet börjar utveckla smak.

  5. Complete the pour and enjoy

    Häll upp och njut av kaffet!

    Häll resten av vattnet över kaffet långsamt i små, jämna cirklar så att allt kaffe är täckt med vatten. Avnjutes omedelbart.

    TIPS: Du kan använda en klocka för att få resultatet lika bra varje gång. Det ska ta ungefär tre minuter att göra en kopp .